GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Aşçılık konusunda e az 3 yıl deneyimli
35 - 50 yaş aralığında Kadın
Hijyen kurallarına hakim,
Takım çalışmasına yatkınlık
Ortalama 50 kişilik yemek yapabilecek,
Yeni tarifler geliştirme becerisine sahip,
Türk Mutfağı yöresel lezzetlerine hakim,
İŞ TANIMI
Hijyen kullarına ve kalite standartlarına dikkat ederek yemekleri yapmak,
Sağlık kurallarına uygun bir şekilde mutfağı temiz ve düzenli tutmak,
Menüye göre yemek hazırlıkları yapmak,
Mutfak ekipmanlarının temizliği ve bakımından ve kilerden sorumlu olmak,
Mutfak Stok kontrolünün gerçekleştirilmesi,
Günlük mutfak operasyonlarının sorunsuz şekilde yönetilmesini sağlamak,
Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından "Benim Şehrim" için yapılmıştır. Tüm Hakları Saklıdır @2022