Neden Buradasın ?

Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi online platformu; iş arayan ile işveren arasında köprü görevi görerek Konya’da istihdama katkıda bulunmak amacıyla yapılan ekonomik ve sosyal bir çalışmadır. Temel amaç doğrudan Konya’da var olan aktif işgücünün doğru yönlendirmelerle istihdama kazandırmadır.

Yerel yönetimlerde ve özel sektörlerde istihdamı arttırmayı teşvik edecek bir model olmayı hedefleyen Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi; kendini geliştirmek ve meslek sahibi olmak isteyenleri çeşitli kurs merkezlerine yönlendirerek potansiyellerini güçlendirmeye, tercih edilebirliklerini arttırmaya katkı sağlamaktadır.

Konya Kariyer Merkezi danışmalarımızla;

• İş arayanlara bilgi, beceri ve yetkinliklerine göre uygun iş bulma fırsatı,
  • İşverenlere ihtiyaçları olan nitelikli işgücünü temin etme imkanı,

İşverenler de Konya Kariyer Merkezlerimizle iletişime geçerek açık iş pozisyonlarına işe alım konusunda kariyer danışmanlarımızdan destek alabilir, web sitemizden ücretsiz olarak üyelik oluşturarak ilanlarını yayınlayabilir. İş arayanlara ve işverenlere hizmetlerimiz ücretsizdir.

about image

KBB Kariyer Süreci

Özgeçmiş Oluşturun

Firmalar tarafından fark edilmek için etkili bir özgeçmiş oluşturun

İlanlara Göz Atın

Üye olduktan sonra sizin için uygun ilanlara hemen başvurun

Firmalar Tarafından Fark Edilin

Özgeçmişiniz eleman arayan firmalar tarafından görüntülensin

İş Verenlarin ve İş Arayanların Buluşma Noktası

Zengin bir özgeçmişle öne çıkın ve firmalar tarafından fark edilin.

İş İlanlarınızı Yayınlayın

İş İlanlarınızı KBB Kariyerde yayınlayarak iş arayan yüzlerce insana kolayca ulaşın

Yüzlerce Özgeçmiş

Yüzlerce özgeçmiş içerisinden firma profilinize en uygun olanı seçin