GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI
Tarım aletleri ve Kaynak robotu imalatı sektöründeki firmamız için 'AŞCI'' arayışımız mevcuttur.
Aşçılık, gastronomi veya ilgili alanda tercihen Meslek lisesi mezunu
Aşçılık konusunda e az 3 yıl deneyimli
Hijyen kurallarına hakim,
Takım çalışmasına yatkınlık ve güçlü iletişim becerilerine sahip,
Ortalama 50 kişilik yemek yapabilecek,
Yeni tarifler geliştirme becerisine sahip,
Türk Mutfağı yöresel lezzetlerine hakim,
İŞ TANIMI
Hijyen kullarına ve kalite standartlarına dikkat ederek yemekleri yapmak,
Sağlık kurallarına uygun bir şekilde mutfağı temiz ve düzenli tutmak,
Menüye göre yemek hazırlıkları yapmak,
Bütün yemekleri reçeteye göre standartlara uygun hazırlamak,
Mutfak ekipmanlarının temizliği ve bakımından ve kilerden sorumlu olmak,
Mutfak Stok kontrolünün gerçekleştirilmesi,
Günlük mutfak operasyonlarının sorunsuz şekilde yönetilmesini sağlamak,
Konya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından "Benim Şehrim" için yapılmıştır. Tüm Hakları Saklıdır @2022