Öğrenim Durumu: Meslek Yüksek Okulu, Üniversite, Yüksek Lisans
Askerlik Durumu: Yapıldı
Deneyim: 1 - 2 Yıl
Sigara Kullanımı: Farketmez
Sabıka Durumu: Hayır
İş Tanımı
GENEL NİTELİKLER
Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun,
Branşıyla ilgili bilimsel gelişmeleri ve mevzuatı yakından takip eden,
ISO 22000, ISO 9001 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve İyi Üretim Uygulamaları konusunda bilgi sahibi,
MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
Veri analizi ve raporlama yeteneğine sahip,
Mutfak içerisinde hazırlanan diyetlerin takip ve kontrolünü yapmak,
Sorumlu olduğu projede üretime hazırlık, üretim, servis ve servis sonrası faaliyetlerin, hijyen, HACCP ve Kalite Güvence kuralları çerçevesinde gerçekleşmesini sağlamak,
Müşteri ve Tüketici istek ve ihtiyaçlarını tespit etmek ve karşılamak,
Kendisinden istenen yeni çalışmaları hazırlamak ve istenen raporları sunmak.
İlan Hakkında
Başlangıç Tarihi: 09.04.2024
Bitiş Tarihi: 09.05.2024
Başvuru Sayısı: 0
Görüntülenme Sayısı: 102
Firma Adresi : Fevziçakmak Mah. 10670 Sk. No:1/F KARATAY/KONYA