Blog

Blog Resim
  • 02.03.2024

BİLİM LİDERLİĞİ EĞİTİMİ

Konya Kariyer Merkezi olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilim Muallimleri Merkezi (BİLİMUM) ortaklığıyla Kariyer Merkezine kayıt oluşturmuş iş arayan öğretmenlere yönelik ‘Bilim Liderliği Eğitimi’ verildir. 3 hafta süren eğitim, öğretmenleri etkileyici atölye deneyimleri ve deneyimli akademisyenlerin katılımıyla düzenlenen seminerlerle buluşturarak eğitimde yenilikçi yaklaşımları desteklemektedir. Öğretmenlerin uygulamalı eğitim yetkinliklerini artırarak eğitimde bilimsel uygulamalarla öğretmenlerin yanında yer alma amacıyla eğitim sonrası iş arayan öğretmenlerin iş bulmalarında kolaylaştırıcı olunmaya çalışılmıştır.

 

Program, milli ve manevi değerleri öne çıkararak öğretmenleri yeniden yapılandırmacı ve ilerlemeci bir perspektifle desteklemek ve iş arayan öğretmenlere E-Devlette gözükecek MEB onaylı sertifika imkânı da sağlamıştır.

 

Bu seminerler, öğretmenlerin profesyonel gelişimlerine büyük katkı sağlayarak eğitimde yenilikçi ve etkili yaklaşımları kazanma imkânı sağlamış ve 3 hafta süren ‘Bilim Liderliği Eğitimi’ öğretmenlere ücretsiz olarak verilmiştir.